درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

طائب: دشمن می‌خواست ۲۲ بهمن را ناامن کند تا تاثیر منفی روی انتخابات بگذارد

مشاور عالی فرمانده کل سپاه در نشست با دانشجویان گفت: همه تلاش آمریکا و اسرائیل این بود ۲۲ بهمن را ناامن کنند که روی انتخابات اثر منفی بگذارد، اینکه در این همه نقاط مختلف کشور یک حادثه امنیتی هم نداشته باشیم دست‌مریزاد به سیستم امنیتی کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام طائب مشاور عالی فرمانده کل سپاه در نشست دانشجویی «نظم جدید در دنیا» گفت: در قرآن آمده آمریکا و اسرائیل را دوست خود نبینید چون اینها پشت یکدیگر در می آیند؛ اگر دولت اسلامی میل به یکی از این دو کشور کند، جزو آنها می شود.
وی اضافه کرد: در خود انقلاب اسلامی هم اتفاق افتاده و همیشه در دولت ها هم دو ایده داریم. یک عده ای می گویند سازش یک عده می گویند مقاومت.
حجت‌الاسلام طائب تصریح کرد: هر جریان سازش همیشه می گوید تا دَم کدخدا را نبینی مسائل جهان حل نمی‌شود.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: آنهایی که در دل شان یک بیماری دارند به سمت یهود و نصاری شتاب می گیرند. وقتی از آنها علت را می پرسند می گوید می ترسم. آنها خیلی خوب دشمن را معرفی می کنند ولی می گویند اگر قدرت آنها را نبینیم به جایی نمی رسیم و همچنین می ترسیم یک بلایی سرمان بیاید و می‌روند به آنها نزدیک می شوند.
وی گفت: با وعده های دشمنان، فکر می کنند هوا و آب هم با برجام درست می شوند و نتیجه این می شود که 10 سال کشور را از پیشرفت وا داشتند و عامدین اساسی در از دست دادن بخشی از سرمایه اجتماعی شدند.
حجت‌الاسلام طائب یادآور شد: اگر زمانی کار نکنی و مدام وعده بدهی سرمایه اجتماعی را از دست می دهی در نتیجه بخشی از مردم بی تفاوت و بخشی هم واگرا می‌شوند.
وی اضافه کرد: آنها در دل شان به خاطر این کار پشیمان هستند ولی روی‌شان نمی شود بگویند.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه اضافه کرد: هیچ وقت دشمن را کم نگیریم. با دشمن در حال جنگ هستیم و دشمن هم بزرگ است. آمریکایی ها 750 تریلیون دلار بودجه نظامی دارند و در منطقه پایگاه های نظامی دارند.
حجت‌الاسلام طائب تاکید کرد: باید پایگاه‌های آمریکایی در منطقه را بی خاصیت کنیم که اتفاق افتاده است؛ الان آمریکا می تواند عملیاتی بکند؟ می تواند غلطی علیه ایران بکند؟
وی گفت: این که انتظار داشته باشیم در جنگ امنیتی اسرائیل چپ و راست بخورد و کشتی آمریکایی بخورد و همه پایگاه های آنها بخورد اتفاقی نیفتد منطقی نیست طبیعی است چند جا از ما هم بخورد.
حجت‌الاسلام طائب با بیان اینکه نیروهای امنیتی ما شبانه روز در حال مقابله و‌ جنگ با توطئه های‌ دشمن هستند، گفت: همه تلاش آمریکا و اسرائیل این بود ۲۲ بهمن را ناامن کنند که روی انتخابات اثر منفی بگذارد، اینکه در این همه نقاط مختلف کشور یک حادثه امنیتی هم نداشته باشیم دست مریزاد به سیستم امنیتی کشور دارد.
حجت الاسلام طائب در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در برجام به دولت وقت کمک کردیم، گفت: به آمریکا گفتیم در قبال آزادی جیسون رضاییان باید 1.7 میلیارد دلار اصل و سود پول ما را بدهید و 18 زندانی ایرانی را آزاد کنید. قرار بود بانک های سپه و صادرات را نیز از تحریم دربیاورند. این مسیر مذاکره از طریق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بود و مذاکرات آن نیز ربطی به برجام نداشت.
وی اضافه کرد: قبل از به نتیجه رسیدن مذاکرات تماس گرفتند و گفتند جان کری گفته ما روز پاک داریم ایران در یک کار ویژه یکدفعه به صورت یکطرفه جیسون را آزاد کند. اعلام کردیم اول پول را در فرودگاه تحویل می گیریم بعد او را تحویل می دهیم؛ پول را گرفتیم و عزت جمهوری اسلامی نیز رعایت شد.
وی تاکید کرد: نه تنها کاری نکردیم که در برجام به مشکل بخورند بلکه کمک‌شان هم کردیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر